Sem oseba zaljubljena v življenje

Življenje ima svoj Zakon, zakon Živosti, sprememb in gibanja. Vse se dogaja in vrti tako kot JE prav. Že kot mala deklica sem imela rada ljudi in jih doživljala, videla globje, sočustvovala z njimi. Sočutje in empatija ter povezanost s sogovornikom me navdaja s hvaležnostjo.

Zorica

Vedno sem se spraševala o življenju, zakonih življenja, smislu življenja, delovanju uma in čustev ter energij. Vsaka oseba s katero  sem prišla v stik, so moje poslanstvo po delu z osebnimi globljimi življenjskimi izkušnjami še močneje obudila. Spoznala sem Neli Rep in uspešno opravila 3 letno šolanje in specializacijo za bioterapevte v njeni Šoli za bioterapevte pod strokovnim vodstvom Marjana Ogorevca.

Kot magistrica zakonskih in družinskih študij izvajam svetovanja po modelu relacijske zakonske in družinske terapije, kjer je  posameznik razumljen kot del sistema oziroma družine, ki sooblikuje njegovo odraslo duševno strukturo. 

Trenutna specializacija iz geštalt pedagogike dodatno pripomore  k mojemu  poglobljenemu samospoznavanju in odkrivanju sposobnosti samosprememb kot tudi zaznavanje stisk, težav ter mej pri posameznikih. Skozi vodenje strokovnih in usmerjenih vaj in svetovanj odgovorno nudim pomoč posamezniku in skupini. Spremljam celotni proces, ki ga prilagajam potrebam in željam posameznika ali skupine. Pedagoško strokovne kompetence mi omogočajo izvajanje in spremljanje skupinske dinamike na podlagi heterogene socializacije, kjer se upošteva ne le kvantitativna, temveč tudi kvalitativna raven odnosov s skupini. 

Celota med seboj povezanih znanj mi omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanja z dosežki medicine, s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.

Kot celostni terapevt, z vsem svojim strokovnim znanjem služim vsakemu posamezniku, ki čuti klic svoje duše in stopa na pot k odkrivanju svoje edinstvene Božanskosti, na pot k Sebi, k Življenju.

Pri delu z ljudmi uporabljam znanja, ki sem ji nabrala v mnogih letih izobraževanja ter osebne rasti:

Vodim izkustvene delavnice, podporne skupine, izvajam vodene meditacije.

Ves čas nadgrajujem svoja znanja in se udeležujem izobraževanj. V vsaki življenjski izkušnji kot tudi terapiji delujem celostno, na vseh nivojih, z namenom živeti kvalitetno in osrečujoče Življenje. 

Individualna srečanja potekajo v Ledina centru, na Kotnikovi ulici 5, v Ljubljani.