Sem oseba zaljubljena v življenje

Življenje ima svoj Zakon, zakon Živosti, sprememb in gibanja. Vse se dogaja in vrti tako kot JE prav. Že kot mala deklica sem imela rada ljudi in jih doživljala, videla globje, sočustvovala z njimi. Sočutje in empatija ter povezanost s sogovornikom me navdaja s hvaležnostjo.

Zorica

Vedno sem se spraševala o življenju, zakonih življenja, smislu življenja, delovanju uma in čustev ter energij. Vsaka oseba s katero  sem prišla v stik, so moje poslanstvo po delu z osebnimi globljimi življenjskimi izkušnjami še močneje obudila. Spoznala sem Neli Rep in uspešno opravila 3 letno šolanje in specializacijo za bioterapevte v njeni Šoli za bioterapevte. Pridobila sem neprecenljiva znanja, ki mi jih je predala ona in predavatelji, učitelji.

Z magistrskim študijem zakonske in družinske terapije želim poglobljeno, kot celostni terapevt z vsem svojim strokovnim znanjem služiti vsakemu posamezniku, ki bi čutil klic svoje duše in stopiti na pot k odkrivanju svoje edinstvene Božanskosti, na pot k Sebi, k Življenju.

Pri delu z ljudmi uporabljam znanja, ki sem ji nabrala v mnogih letih izobraževanja in ter osebne rasti:

Prirejam tudi izkustvene delavnice, izvajam vodene meditacije.

Ves čas nadgrajujem svoja znanja in se udeležujem izobraževanj. V vsaki življenjski izkušnji kot tudi terapiji delujem celostno, na vseh nivojih, z namenom živeti kvalitetno in osrečujoče Življenje.